ETT GYM TILL, EN GRUPPTRÄNINGSSAL TILL, ETT FRISKIS TILL HELT ENKELT!Nu
är det klart att vi kommer att öppna upp våran nya lokal i Multisportarenan som byggs vid Gavlehov innan sommaren 2017. 

Inga förändringar är planerade till våra befintliga lokaler eller verksamheter utan detta blir ytterligare en lokal till. Mer plats och mer träning helt enkelt.

Gavlehov-lokalen kommer inrymma ett gym och en gruppträningssal. Se mer bilder och information längre ner. 

Tillgängligheten blir stor med busslinjer som passerar genom området och stora parkeringar för både bil och cykel i anslutning till lokalen.

Läs mer om området Gavlehov Arenaby här.

5

10

Här ser ni Mulitarenan till höger om Gavlevallen sett från Idrottsvägen. Friskis&Svettis kommer ha en egen entré som kommer ligga mitt på framsidan av arenan

Byggnaden kommer även innehålla både en friidrottshall, en större sporthall för olika slags idrotter samt en mindre träningshall. Sporthallen får cirka 2000 sittplatser och friidrottshallen planeras få 500-1000 åskådarplatser. Den placeras öster om fotbollsarenan.den här bilden står vi längst in i gymmet.

Vid de stora panoramafönstrena har vi utsikt mot Idrottsvägen och travet. Genom de mindre fönsterna vid röda väggen kan du se Multiarenans huvudentré.

Förutom ett gym kommer anläggning ha en gruppträningssal belägen en trappa upp samt ett större barnrum. I omklädningsrummen har vi även lyckats inrymma en varsin bastu.

1