spin-sponsorbanner-400-200
Spin

Anmäl ditt lag till Spin of Hope nu!

Vi är glada att vi på Friskis&Svettis I Gävle även denna gång har möjlighet att delta i Spin of Hope, denna gång går eventet av stapeln den 25 mars 2017! Tillsammans med dig som deltar tänker vi göra allt vi kan för att bidra till att nå målsättningen - fem miljoner kronor till Barncancerfonden! Vi hoppas fylla våra spinningcyklar fort - så anmäl ditt lag redan idag! 

Spin of Hope går ut på att tillsammans med kompisar, familj eller arbetskamrater hålla igång en spinningscykel under 12 timmar. Bascykeln kostar 1500 kr och guldcykeln kostar 3000kr.  

Vill ditt företag hjälpa till med mer? På vår anläggningssida kan ni köpa sponsorplatser, från Brons till Guld, under hela dagen kommer ert företag synas på vår anläggning och finnas på vår anläggningssida på spin of hope.  


Tillhör man inget 12-manna lag är man välkommen att ta en drop in-cykel för 125 kr, det kommer finnas två drop in cyklar och du kan boka och betala för dom från den 22 mars. 

Läs mer och anmäl ditt lag här.

Run, Walk and Dance for life

Hela lokalen på Torget kommer sjuda av energi under årets Spin of hope-lördag. Även du som inte tänker spinna kan bidra med 100:- till ett gott syfte samtidigt som du får träning som bonus. Eller… kanske du vill komplettera ditt spinnande med frisk luft och dagsljus.

Run for Life

Vi erbjuder dig en löptur i skönt prattempo med avgång varje timme mellan kl 10 och 15 på lördag den 25 mars.

Walk for Life and Dance For Life
Även IW kommer köra ett pass och Dans kommer köra ett pass. Det kommer finnas möjlighet att donera pengar under dessa pass också, men inget krav.

Boka din plats via app, dator eller telefon precis som vilket pass som helst. Eller bara dyk upp spontant.
Bidra med 100:- till insamlingen till Barncancerfonden, vilket du gör i receptionen.

Sen möter vi våren med en skön löptur med härlig natur och härliga människor.