Barn och unga hos F&S Gävle

Träna Ung 0-12 år

I träningskortet Träna Ung 0-12 ingår Familjejympa, Knatte och Familjefys. Kortet kostar 100/6 mån och 200/12 mån. Medlemskapet för barn 0-12 år kostar 50 kr. Du väljer själv vilken aktivitet som passar ditt barn bäst utifrån ålder. 

Familjefys - Både barn och förälder bokar sig och går tillsammans på passet. 

Familjejympa - Barnets kort gäller och valfri vuxen följer med.

Knatte - Här tränar barnet själv.

Familjejympa, medföljande vuxen är med på passet.

För barn upp till 5 år, se schema för tid och plats.

Lekfull jympa för barn och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande, och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på grovmotorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Vi skapar förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig.
Passet avslutas med fruktstund, ta med egen frukt. Medföljande vuxen deltar utan kostnad. 

Knatte

lekfullt pass för barn 4-6 år utan vuxna
 
Knatte är ett lekfullt pass för barn 4-6 år utan vuxna. Knatte är roligt, spännande och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och få röra sig till musik. Fokus är på motorisk träning och lekfulla rörelser som föds ur musiken. Här skapar vi förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Passet har ett omväxlande upplägg som liknar barns sätt att växla mellan fullt ös och vila.

Familjefys

fartfylld cirkelträning för barn 6-12 år och vuxna tillsammans

Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barn och vuxna. Dra, pressa, hoppa och böj. Upplev fullt ös tillsammans på Familjefys!

Träna Ung 13-15 år

Träna Ungkort kan du köpa från och med det år du fyller 13 år till och med det år du fyller 15 år. Vårdnadshavare ska närvara vid första kortköpet där även ett avtal skrivs. Med kortet kan du träna allt utom Skivstång, Box, och HIT. Man måste vara 150 cm lång för att träna Spin och Indoor Walking.

Barntillåtna pass

 

Detta innebär att barn mellan 6 och 12 år kan träna tillsammans med en vuxen på ett ordinarie pass.
Se schemat för dag och tid.
Det är den vuxnes träningskort som gäller, barnet behöver inte ha medlemskap eller träningskort. Alla kort kan köpas i receptionen på Friskis&Svettis Torget eller på Gavlehov.


 

familjefys