Bli medlem
Gym

En lekplats för just din träning

Vem du än är och vad du än vill träna, är gymmet en plats för dig. Få upp flåset, lyft nåt tungt, träna dig rörligare och lär känna din kropp på nya sätt. Våra tränare finns på plats för att hjälpa, peppa och utmana. Vad vill just du träna, just idag?


Gymintro

Gymintro vänder sig till dig som har liten eller ingen erfarenhet av träning i gymmet. Ni är en grupp på max 7 personer som under en timme går igenom grunderna i styrketräning. Ni får ett gemensamt förslag på träningsupplägg för att komma igång.

Boka din plats från 7 dagar innan.

För tider och plats, använd vår app eller bokningssida.


gymintro

Cirkelgym

Gruppkänsla bland maskinerna

Kombinera styrketräning i gymmet med gruppkänsla och du har Cirkelgym! Här tränar du hela kroppen med enkla gymmaskiner och redskap som kettlebells, gymband och fria vikter. Gymmaskinerna gör det lätt att hitta rätt i varje övning.

Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren går igenom alla övningar. Efter uppvärming är det dags för två varv i cirkeln. Ledaren hjälper till med tekniken och peppar dig genom passet.

På Cirkelgym tränar du i ditt eget tempo; du behöver inte tänka på takten i musiken. Fokusera och hitta tekniken eller jobba snabbt och tungt och få konditionsträningen på köpet. Ensamvarg eller flockdjur – på Cirkelgym får alla plats.

 


 

Individuell instruktion 

Individuell instruktion innebär att du bokar tid med en Tränare. Utifrån dina behov och mål får du ett träningsupplägg som ni tillsammans går igenom

Inspiration med Tränare - IMT

Träna med instruktör är ett sätt att inspirera dig och utveckla din träning. I en grupp om 3-8 personer får du inspiration genom att tillsammans prova nya övningar, redskap eller sätt att träna. Gruppen är öppen för alla och ska inspirera dig till att träna vidare själv. IMT finns med olika inriktningar.


Tränare i gymmet

För att du snabbt ska få hjälp erbjuder vi tillgängliga tränare. De finns på plats i vårat Gym för att hjälpa dig utan att du behöver boka tid. De svarar på frågor, visar övningar, tipsar och peppar. Det är fritt fram och gratis. Våga fråga!

Ett gym att må bra i

Vi vill skapa en atmosfär som gör att alla vågar komma till Friskis&Svettis och träna. Även utan sällskap. Vi hoppas att du ska känna dig väl omhändertagen i en trivsam miljö.
Det är mycket som ska stämma om vi ska lyckas bygga in den här varma känslan vi är ute efter. Att vi håller hög kvalitet på maskiner, instruktörer och inredning är en bra början.
Fortsättningen är du själv med och skapar, bland annat så här: 
 
  • Ha rena kläder och skor. Det uppskattas av andra som tränar bredvid dig.
  • Kör med en vänlig stil. Många leenden är alltid rätt.
  • Torka av dynan efter dig med handduk eller papper. Rengöringsspray finns.
  • Värm upp max 10 minuter när det är kö vid uppvärmningsmaskinerna.
  • Samma generösa inställning funkar bäst i övriga maskiner också. Kliv ur mellan dina set.
  • Ibland måste du vara flexibel på grund av att en instruktion ska ske vid just din maskin.
  • Ställ alltid tillbaka hantlar och vikter när du tränat färdigt med dem.

Och så det här med doping; det är vi självklart emot.