Mini-Röris finns att köpa i reception på Torget eller via Friskis&Svettis Riks hemsida. Läs mer.MINI-RÖRISINSPIRATION!

Utbildning för dig som som vill ha ett härligt rörelse-verktyg i ditt yrke eller hemma. Utbildningen riktar sig främst till dig som arbetar med barn i förskolan. Vi har två utbildningar att välja mellan: Grundkurs och Uppdatering.

GRUNDKURS

Kursen riktar sig till dig som inte tidigare utbildat dig till rörelseinspiratör (eller vill ha en rejäl genomgång igen).

UPPDATERING

Kursen riktar sig till dig som tidigare gått Grundkursen och därmed är rörelseinspiratör redan men vill ha en grundlig genomgång av Mini-Röris 4

Vid frågor kontakta David på david@gavle.friskissvettis.se eller telefon 026-662993

FAKTA:

För barn och barnsliga! Mini-Röris 4 är lekfull jympa för barn mellan tre och sex år. SOm personal i förskola (eller skola) kan du leka och jympa med barnen på jobbet. Mini-Röris 4 är enkelt och passar lika bra ute som inne. Hela programmet är cirka 20 minuter, men du kan även använda delarna var och en för sig. Dansa loss tillsammans är ett bonuspass med sköna rytmer, attityd och discokänsla.

RÖRISUTBILDNING!

Utbildning för dig som vill ha ett härligt rörelseverktyg att använda i ditt yrke. Utbildningen riktar sig främst till dig som arbetar med barn från förskoleklass till årskurs 3. Vi har två utbildningar att välja mellan:Grundkurs och Uppdatering.

Kursen riktar sig till dig som inte tidigare utbildat dig till rörelseinspiratör (eller vill ha en rejäl genomgång igen).

Tio år med Röris! Röris är Friskis&Svettis Jympa i skolan för barn mellan sex och nio år. Sedan 2003, när första Rörisskivan kom, har 25 000 pedagoger i Sverige, Norge och Finland utbildats till rörelseinspiratörer. Du kan själv fundera över hur många barn som inspirerats till rörelse av dem.

I Röris 6 finns ett program på cirka 20 minuter och två bonuspass. Hör & Gör utmanar kropp och knopp att sätta samman olika ljud med rörelse. Best of Röris 1-5 är just vad det heter. Röris funkar både inne i klassrummet och ute, på idrotten, fritids och idrottdagen. Använd grundprogammet när överskottsenergin flödar över eller när det behövs rörelse för att åter igen kunna fokusera. Du kan använda hela programmet eller enstaka låte