Power Hour


Cirkelfys

 - Funktionell, sportig träning i stationer.

Cirkelfys är ett instruktivt, funktionellt pass där det mycket handlar om rörelsekvalitet med närvaro. Med Cirkelfyspasset vill vi skapa förutsättningar för att kroppen ska kunna utföra det den är byggd för. Att kunna sträcka, böja, rotera i rörelser där stora delar av kroppen jobbar tillsammans. I fokus står teknik, hållning och att bana in rörelserna rätt. Därefter tar vi i och belastar i övningarna.


Soft

Cirkelfys soft är ett pass med glad energi i både träning och musik utan att vara stressigt. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och hjälper sedan till under träningen. Hållning och teknik får mycket utrymme. Här finns det gott om tid till varje moment och du kan själv enkelt kan välja hur belastande träningen blir. Samtidigt som du har möjlighet att vara med i en energifull gruppkänsla.

Cirkelfys soft passar alla oavsett om du är ny, ovan eller äldre. Eller så kanske du tränar tufft och vill varva med mer återhämtande träning.

 
sofiagöransson

 
 
 

" Möjligheterna ifrån träningsredskap, disciplinen ifrån en ledare och energin ifrån en grupp. Det bästa av alla världar helt enkelt. " 

Sofia Göransson  
Leder Cirkelfys på torsdagar kl 18:30