free-yoga

Yoga

- Vår egen yogaform.


Friskis&Svettis yoga bygger på den klassiska Hatha-yogans grunder och är vår egen yogaform som tagits fram i harmoni med Friskis&Svettis idé.
En enkel och lättillgänglig yogaform som passar en bred målgrupp. Ett lugnt, meditativt och skönt pass för fysiskt och mentalt välbefinnande. Du tränar rörlighet, styrka och balans. Övningarna är utvalda så att de ska vara enkla och säkra att utföra. En upplevelse där närvaro, ökad medvetenhet och stillhet infinner sig. Ett tillåtande pass, där prestationskraven uteblir.
Träningen avslutas med skön avslappning. Du behöver inte ha tränat yoga innan.

Yoga soft

Mjuk och extra hänsynsfull yoga. En lugn och varsam träning som tar extra hänsyn till leder och muskler med mjuka tänjningar och yogapositioner och en medveten andning. Yoga soft passar dig som ny, ovan eller kanske känner dig stel. Eller dig som känner att ett extra lugnt, meditativt och avstressande pass är precis vad ditt sinne längtar efter. Träningen avslutas med skön avslappning.
 

 

 
pialalmqvist

 
 
 

" Ge dig chans att upptäcka återhämtande träning via yogan, där du på ett skonsamt sätt sträcker och tänjer kroppen, boostar din hälsa med medveten andning och du får möjlighet att hitta lugnet inom dig. " 

Pia Lahtinen Almqvist